Monday, November 2, 2009

JALAN2 CARI CAMERA

memandangkan en sesengat br blik dr camping, maka en sesengat ingin memanfaatkan hari sabtu n ahad en sesengat dgn aktiviti yg paling berfaedah iaitu tidur. tiba2 en sesengat mendapat sms dr en ustat untuk menemaninya ke kk @ kota kinabalu @ kota keriangan utk membeli camera. sudah lama en sesengat perhatikan bahawa en ustat mempunyai minat yg mendalam utk memiliki DSLR. disebabkan en ustat mengoffer utk mengsponser en sesengat segalanya trmasuk hotel maka dgn berbesar hati en sesengt pun bersetuju utk ke kk. jarak antara limbang ke kk klw x de jemn di border adalah dalam sekotak rokok 6 jam sahaja.




setelah mengadakan perbincangan n bersesuaian dgn bajet en ustat berstuju utk memiliki nikon d5000 untuk menjadi geng gelap "dark side" bersama en sesengat. setelah puas meneroka bandar kk dan setelah ke kedai2 yg disyorkan oleh member2 en sesengat maka perjuangan en sesengat n en ustat utk menego n merompak seberapa bnyak free gift pun bermula.......fuh sgt kedekut itu uncle.nak ikutkan en sesengat uncle tu punya blower pun en sesengat nak mintak sbg free gift. sure x le tdo malam en ustat dah dapat camera baru......huhuhuhuhuhuh



n kepada en ustat n family trima kasih bebanyak sponser en sesengat.....segan plak rasanya hehehehehehe.so en ustat WELCOME TO THE DARK SIDE.....yea yearghhhhhh................

4 Responses to “JALAN2 CARI CAMERA”

~0~ said...

wah...best..aku pun teringin gak nak pakai menda alah tu..tp xtercapai lagi

en sesengat said...

boleh jer nak pakai.pelan2 le smpan dana

julietANNA said...

woarghh bestnya tgk org dok g bli2 dslr.
bila laaa nak tercapai ni.
ratus2 pn xdpt lg,ni kan nk beriban-riban :D

en sesengat said...

blh jer nk beli.smpan ler duit sikit2.duit ptptn, duit biasiswa kecil persekutuan .....hehehehe

Related Posts with Thumbnails