Sunday, June 26, 2011

MR SESENGAT DAN BUNDLE

[ SITUASI DI SATU PAGI DI TEMPAT KERJA EN SESENGAT ]

en sesengat melangkah masuk dgn penuh gaya smbil membawa bekas air jenama tupperware yg baru dibeli mrs sesengat. tiba2.........

kakak lipan : en sesengat ada bungkusan poslaju ni.
en sesengat : ok tq

kakak lipan : ish....nk tegur sikit ni. lain kali klw ada org nak hntar barang jgn la tulis nama BUNDLE. malu kt org nanti
en sesengat : (telinga dah keluar asap)eh ada masalah ke klw letak nama bundle? silap2 haribulan baju dlm bungkusan ni lebih mahal dari baju akak tu.......

(PERBUALAN TAMAT MCM TU JE, EN SESENGAT SKANG CEPAT SIKIT NAIK ANGIN, X TAU LA KENAPA. NAK MONOPOS KOT. HEHEHE)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

hmmm...masih ada lagi manusia yg memandang rendah pada barang2 bundle ni. bg en sesengat , en sesengat lebih suka pada barang yg kategori bundle dr barang2 yg baru dijual di supermarket. apa sebabnya mcm2 pendapat ada. bg en sesengat barang yg kategori terpakai tu kadang2 dah x dikeluarkan lagi atau pun usianya dah terlalu lama menyebabkan ianya special dimata en sesengat. mungkin kebanyakan org mengangap baju bundle/ terpakai ni blh dapat di pasar malam dgn harga rm5 dah hanya org miskin saja yg pakai baju bundle ni. sebenarnya tidak. sehelai tshirt bundle/ terpakai blh mencecah angka ribuan ringgit. x caya try search kt ebay..hehehe

pernah ke korang semasa tgah jalan2, shopping2, makan2 tiba2 ada org tegur korang tanya mana dapat baju yg tgah pakai ni n offer nak beli. ni specialnya baju bundle nih.  pernah sorang mamat siam di padang besar mintak2 maaf byk2 dr en sesengat, ingtkan kenapa...rupa2nya dia nak minta tgok tag kt belakang tengkuk baju en sesengat (MASA TU EN SESENGAT PAKAI TSHIRT LED ZEPPELIN TAMPA STADIUM X DA LA RARE SGT PUN). lawa katanya baju tu dan susah nak jumpa skang nih.


aduii........mata mengantuk. nnti en sesengat sambung deh......

2 Responses to “MR SESENGAT DAN BUNDLE”

Fareez Mansur said...

Bro sengat! hang ada masalah dgn jiran puaka lagi tak?

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts with Thumbnails