Saturday, December 26, 2009

JIRAN PUAKA JIRAN CELAKA


selamat hari natal ducapkan kepada yg menyambutnya.agak lama juga en sesengat x menulis disebbkan kesibukan en  sesengat. dsebbkan tidak mahu trlalu klangkabut en sesengat mngmbil kputusan pulang awal ke limbang. dsebabkan dah hampir dgn krismas maka harga tiket flight pun mencanak naik.smbutn krismas di limbang agak meriah siap dgn perarakannya lagi. memang 1 malaysia.

krismas juga di smbut oleh jiran en sesengat yg baik hati nih. mengapa en sesengat kata baik hati sebb en sesengat tgok dr segi muka mcm "nerd" jer menyebbkan en sesengat rasa baik hati kot org nih. yerla dekat setahun hidup berjiran dgn dia mmg cool la brother nih dgn family. dgn cat umahnya warna oren rasanya dpt sponser dr tm kot.

tgok persiapan brother nih mmg meriah.sedara mara datang penuh satu umah.kete berderet parking dpn umah en sesengat. x kisah asal jgn kaco hidup en sesengat sudahla. perasan juga en sesengat set karaoke yg dsediakan oleg brother nih.hhm......mgkin ada acara nyanyi2  kot.

rupa2nya acara nyanyi2 tu bermula pukul 11.30 malam. F*** it. sudahla suara x sedap mana.pastu asyik ulang lagu yg sama 5 6 kali. apabila hampir pukul 2 pagi artis2 ni mulai mabuk. apalagi mula la sesi pekik memekik dan sesi goncang pagar. tidak lupa juga acara muntah beramai2. laki pmpuan sama ja.klw bebudak muda en sesengat x kisah sebb mngkin mereka blum matang. tp ni org tua.ada yg dah beruban pun. aduii laaa......mungkin mcmni la cara mereka smbut krismas.

en sesengat ada juga menunggu dgn parang kot2 artis2 nih nak mengoncang pagar umah en sesengat. sib bek x da.klw ada sure masuk borneo post ada org kena tebas dgn parang.

3 Responses to “JIRAN PUAKA JIRAN CELAKA”

Liyana said...

hehe..jiran yang amat menyakitkan hati..sabar je lah

en sesengat said...

hehehe yer lah.kdang2 rasa cam nak hilang sabar gak

Mr Kamikaze said...

mmg tak bole tahan klu kta nak tido..time 2 org bising2..tp klu bising cam suara tikus 2 ok lah..nie siap pakai 3-6 speaker suara ...mmg hot kan bro..

Related Posts with Thumbnails